Välkommen till Mixforlag.se

Hej och välkomna till Mixforlag.se! Detta är en nystartat blogg med fokus på förlagsbranschen och litteratur i allmänhet. Förlagsbranschen är en spännande bransch som står inför utmaningar framöver. Främst är det teknikutvecklingen som driver på. Fler och fler boktitlar idag finns i digitalt format i form av e-böcker och ljudböcker. Även om många fortfarande föredrar en fysisk bok i handen så ändras vårat sätt att leva hela tiden och vi anpassar oss efter nya saker hela tiden. Vi kommer bland annat scanna branschen efter intressanta nyheter och analysera dem. Vi kommer följa allt som händer i förlagsbranschen. Så är denna spännande bransch av intresse för dig så är du välkommen tillbaka hit framöver!

/Teamet bakom Mixforlag.se

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *