”Den som tar” av Tove Nordh

9789187671579”Du vill ge dig, underifrån.”
Det är ingen fråga. Inte ens ett påstående och jag säger ingenting, lyfter bara blicken och ser i hennes ansikte att det är så det är.
Han lever sitt välordnade liv med ett prestigefyllt jobb och ljus och fräsch ny lägenhet. Han brukar alltid vara en sån som tar. Så möter han henne. En främling som erbjuder försoning. Hon som tar. Hon som tvingar honom att ge, att kapitulera och låta hennes vilja vara lag. Och kåtheten sköljer undan varje uns av motstånd.
Tove Nordh skriver upphetsande, krav-märkt, explicit textporr som inte backar. Den som tar är en helt fristående fortsättning på hennes tidigare novell Till Brokeback Mountain.
#mixnovell #erotik
Lästid: 34 min

Utdrag:
Jag kan inte sova så jag kollar dejtingsidorna. Scrollar profilbilder, klickar in på några av dem. Alla ser bra ut. Alla är skittråkiga. Jag ska just klicka ut från en profil tillhörande en mörk page och ett par isblå ögon efter att automatiskt ha registrerat att presentationstexten var för kort, men så märker jag vad det står. Jag stannar upp.
”Hård men rättvis domina. Diskret.”
Hela min kropp liksom tar paus. Ett stycke under texten finns en länk. Jag klickar på den med svagt stegrande puls. Det är en smakfull sida. Bakgrunden är svart med en enkel menyrad upptill och under den pryds skärmen av en enda stor bild där samma kvinna som på dejtingsidan ligger ner i en svart spetsbody, höga stövlar och med en lång skinnpiska i handen. Hon stirrar rakt på mig. Under bilden står ett namn. Miss Anna Zofie.